Червоний чай
Ніжні молоді листя чайних кущів є основою для виробництва китайського червоного чаю. Чорного кольору продукт так названий за аналогією з фарбуванням готового напою, що нерідко викликає плутанину до класифікації. Сировина піддається сильної ферментації, що забезпечує насиченість аромату і смаку.
Пресований червоний чай
Червоний пресований чай характеризується складним ароматом і смаком, що досягається особливою соковитістю чайного листа. Продукт у кульках або млинцях придатний для тривалого зберігання, але захоплюватися цим небажано. Чай заварюється досить довго, а настій виходить однорідним і м'яким.
Розсипний чорний чай
Медовий чорний (червоний) чай рекомендований після фізичних навантажень, прекрасно тонізує і відновлює енергію. Систематичне вживання напою, покращує обмін речовин, сприяє зниженню ваги. Завдяки низькому вмісту кофеїну, чай можна споживати при розладах сну.
Інтернет-магазин White Dragon пропонує високої якості пресований і розсипний червоний чай, розфасований по 5, 50 і 100 р. Це відмінний напій для щоденних чаювань, який підніме настрій і життєвий тонус.
А почему “красный” чай?
Разбирая этот вопрос следует апеллировать к китайской классификации чая, где красный — один из 6 видов. И назван он так по цвету получаемого настоя. Европейская классификация подразумевает деление на два вида: черный и зеленый, — по цвету сухой заварки. Поэтому европеец, тот чай, который для китайца является “красным”, назовет “черным”.
В интернет-магазине White Dragon всегда есть в продаже только качественный китайский красный чай.