Дянь Хун 100 г

140 ₴
- Немає в наявності
- +380 (93) 511-09-56
Дяньхун 滇红 — це найвідоміший у Китаї червоний чай. Його ще називають Юньнань Дяньхун.
Особливість чаю Дяньхун полягає в тому, що для його виробництва йде лише молодий чайний лист і чайні нирки, що щойно розкрився. Більші листи не придатні. Після збирання чай підвищується впродовж декількох годин, а потім проходить етап скручування, де китайські чайні майстри вичавлюють із листа максимум соку та надають йому відповідну форму. І лише після цього листя чаю Дяньхун прогрівається на відкритому вогні. Після просмаження Дяньхун набуває свого еталонного смаку, який відомий не тільки в Китаї, але й дуже далеко за його межами.
Букет готового чаю яскравий, теплий, хлібно-пряний, з деревними та фруктовими нотками. Смак міцний, соковито-терпкий, солодкуватий, з освіжною кислинкою. Густий, теплий, фруктово-хлібний аромат. Стійкий, освіжний посмак.
Рекомендуємо заварювати окропом 90-95 °C у гайвані або в чайнику. Пропорція заварювання до води: 4-5 г на 100 мл. Пити проливанням із поступовим збільшенням експозиції. Витримує 9-10 заварювань. Добре підходить для варіння та «одноразового» заварювання в термосі або кухлі (пропорція: 1,5 г чаю на 180 мл води).
Основні | |
---|---|
Форма випуску | Розсипний |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 100 г |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Жерстяна банка |
Тип чаю | Червоний чай |
Склад чаю | Моночай |
- Ціна: 140 ₴