Шу пуер у мандарині «рецепт No312»
87 ₴
- Готово до відправки
- Код: 118
+380 (66) 346-62-65
- +380 (93) 511-09-56
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Шу Пуер у мандарині - смачний і незвичайний чай із вираженим цитрусовим ароматом, м'яким смаком і дивовижними властивостями. Такий Пуер роблять один раз на рік у 112-октябрі, коли збирають урожай мандаринів у Китаї. Для виготовлення цього чаю використовується 15 грамів розсипчастого молодого юньнаньського Пуера (Гунтина) й один жовтий мандарин. З мандарина зрізається капелюшок, витягується вся м'якоть і засинається Пуер. Потім він накривається капелюшком і впродовж декількох годин за певної температури перебуває в просмаженій шафі, де він висихає та підвищується.
Рекомендації щодо заварювання
Для заварювання підійде чайник, гайвань або колба.
Посуд обдати окропом для того, щоб прогріти.
Покласти половинку вмісту мандарина на об'єм 100-120 мл.
Настійно рекомендуємо промивати Пуер. Залити окропом 95-98 градусів і злити через 30-40 секунд або зробити теж двічі по 20 секунд. Це допоможе очистити чайний лист і дасть йому розкритися.
Подальші заварки мають бути від 30 секунд до 1 хвилини. Отже, Пуер у мандарині можна заварювати кілька разів.
Основні | |
---|---|
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
- Ціна: 87 ₴