Кошик
400 відгуків
Вул. Івасюка 26, Івано-Франківськ, Україна
Додати відгук

Шу пуер у мандарині «рецепт No312»

65 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 75 грн

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 118
+380 (66) 346-62-65
  • +380 (93) 511-09-56
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Шу пуер у мандарині «рецепт No312»
Готово до відправкиШу пуер у мандарині «рецепт No312»
65 ₴
+380 (66) 346-62-65
  • +380 (93) 511-09-56
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Шу Пуер у мандарині - смачний і незвичайний чай із вираженим цитрусовим ароматом, м'яким смаком і дивовижними властивостями. Такий Пуер роблять один раз на рік у 112-октябрі, коли збирають урожай мандаринів у Китаї. Для виготовлення цього чаю використовується 15 грамів розсипчастого молодого юньнаньського Пуера (Гунтина) й один жовтий мандарин. З мандарина зрізається капелюшок, витягується вся м'якоть і засинається Пуер. Потім він накривається капелюшком і впродовж декількох годин за певної температури перебуває в просмаженій шафі, де він висихає та підвищується. 

Рекомендації щодо заварювання

Для заварювання підійде чайник, гайвань або колба.
Посуд обдати окропом для того, щоб прогріти.
Покласти половинку вмісту мандарина на об'єм 100-120 мл.
Настійно рекомендуємо промивати Пуер. Залити окропом 95-98 градусів і злити через 30-40 секунд або зробити теж двічі по 20 секунд. Це допоможе очистити чайний лист і дасть йому розкритися. 
Подальші заварки мають бути від 30 секунд до 1 хвилини. Отже, Пуер у мандарині можна заварювати кілька разів.

Основні
Форма випускуРозсипний
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Країна виробникКитай
Тип чаюЧай Пуер
Склад чаюМоночай
  • Ціна: 65 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner