Дянь Хун, 50 г.

90 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 912
- +380 (93) 511-09-56
Дянь Хун — червоний китайський чай. Свої корені він бере в районі Фен Цин, окрузі Ліньцан у Південній провінції Юньнань. Цей сорт чаю вважається порівняно молодим, його історія почалася в 1935 році, завдяки своєму яскравому вишуканому смаку, отримав широку популярність і був особливо відзначений майбутньою королевою Англії Єлизавета. Дянь Хун — це високогірний сорт чаю, плантації розташовані на рівні 1000-2000 метрів над рівнем моря. Однією з головних відмітних особливостей чаю дянь хон є переважання в ньому золотистих бруньок, чайний лист має довге скручені листя з яскравим блиском. Наявність ворсинок на листі залежить від сорту чайної сировини. Під час заварювання дає густу, пронизливу настій.
Червоний китайський чай Дянь Хун рекомендується заварювати очищеною водою. Температура води для заварювання має бути приблизно 90 °C. Як посуд найкраще використовувати чайник із ісинської глини и пиалы. На 200-250 мл води потрібно засипати 5-7 грамів чайного листя. Перву заварку після закінчення 3-5 секунд зливаємо. Другу витримуваний 30-40 секунд, час кожної подальшої заварки збільшуємо приблизно на 30 секунд. Дянь Хун витримує від 3 до 4 заварок. Час і обсяги заварювання частіше підбираються досвідченим способом і залежать від особистих переваг. Настій Дянь Хуна має густий насичений, але не терпкий смак, залишає солодкуватий ароматний посмак у роті.
Основні | |
---|---|
Форма випуску | Розсипний |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 50 г |
Країна виробник | Китай |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Тип чаю | Червоний чай |
Склад чаю | Моночай |
- Ціна: 90 ₴